Daftar Ahli Shaklee dengan Pengedar Shaklee Wangsa Maju Kuala Lumpur

Sejarah saya sebagai Pengedar Shaklee ni boleh dikatakan lama iaitu pada tahun 1997 dengan memegang id no 3811_ _. Saya mengambil keputusan untuk Daftar Ahli Shaklee selepas melahirkan anak keempat. Setiap kali mengandung saya akan mengalami masalah yang alahan yang sangat serius (hyperemesis gravidarum) boleh disamakan macam mayat bernyawa masa tu. That’s how bad.

 

Pengedar Shaklee – Testimoni

Rentetan dari alahan teruk itu, badan terasa sakit dimana-mana, kurang bertenaga terutama nak bangun tidur setiap pagi, pening kepala, susah kawal emosi, sembelit dan macam-macam lah..umur awal tiga puluhan rasa macam lima puluhan…kalau lima puluhan macamana la pulak kan..owh no..no..sedangkan naluri semulajadi saya memang sangat cenderung kepada kecantikkan, kesihatan dan lifestyle..hehe..

lbu saya pulak memiliki semua kategori penyakit dari usia beliau awal empat puluhan ie ketumbuhan dalam rahim, kencing manis, darah tinggi, lemah jantung, sehingga akhirnya kerana sekian tahun terpaksa mengamalkan ubat-ubatan doktor, beliau disahkan mendapat masalah lain yang lebih hebat iaitu kegagalan buah pinggang yang memerlukan dialisis tiga kali seminggu. Walaupun mengalirkan airmata menerima kenyataan itu…tiada yang dapat diubah lagi melainkan akur menerima suratan takdir.

 

Pilih Pengedar Shaklee Yang Berwibawa Tentang Produk

Pada asalnya saya hanya berminat dengan produk shaklee untuk mengatasi masalah-masalah ganguan kesihatan yang saya miliki. Pada masa itu baru dalam proses ingin berhenti kerja yang berpendapatan agak lumayan untuk membuka butik ibu dan anak muslimah iaitu Ejaz Boutique.

Walaubagaimanapun, selepas mendengar penerangan tentang Shaklee dari seorang master hebat almarhummah Hajah Zaradah yang sangat knowlegeable tentang setiap produk dan sains dibelakangnya, saya telah jatuh cinta dengan Falsafah Perjuangan Shaklee dan amat terpanggil untuk  sama-sama meningkatkan ilmu supaya mampu memperjuangkan manfaat dan kehebatan teknologi produk Shaklee.

Duit bukan segalanya, perjuangkan falsafah hebat ini untuk kebaikan dan manfaat bersama  dan Duit pasti akan datang dengan sendirinya. Memang itu yang berlaku dalam perniagaan shaklee.

Ada Pengedar Shaklee yang tak faham marketing plan pun, setiap selewat-lewatnya 15 haribulan, duit tetap masuk tanpa kurang walau sesen pun.

 

Ganjaran Sebagai Pengedar Shaklee

Shaklee menawarkan 3 C, iaitu Cash, Car Dan Convention:

Cash

Testimoni pendapatan di Malaysia sahaja, ada lebih 5 orang berpendapatan 6 angka, ramai perpendapatan 5 angka dan amat ramai berpendapatan 4 angka dengan hanya bekerja dari rumah melalui facebook dan blog.

 

Car

Shaklee menyediakan subsidi kereta mengikut prestasi jualan diri dan kumpulan masing-masing yang sangat mampu untuk dicapai kerana terlalu ramai yang telah mencapainya.

Pembelian kereta adalah tidak wajib, atas pilihan sendiri kerana Shaklee memberi dalam bentuk tunai.

Apakah Ferrari ini kereta Idaman anda?

Tidak salah mempunyai cita-cita tinggi melangit asal kena dengan cara dan laluannya. Sekurang-kurang nya anda hebat kerana berani berangan-angan.

 

Convention

Melancung keliling dunia bagi yan memenuhi terma dan syarat bertaraf 5 bintang.

So kepada para sahabat di luar sana yang belum menyertai Shaklee, sesungguhnya pasaran Shaklee masih terlalu luas kerana pertamanya ianya adalah produk yang consumable, berkualiti terbaik dan baru memasuki beberapa negara sahaja.

Kepada yang berminat dengan negara jiran kita lndonesia, Shaklee baru mula bertapak sahaja di sana. Yuk kita sama-sama gabung dalam mengaturkan langkah dan strategi untuk menjadi lebih hebat lagi kerana populasi penduduk lndonesia jauh lebih ramai dari Malaysia.

Bagaimana ingin memulakan perniagaan shaklee dan konsep perniagaan secara keseluruhannya sila ke page video – Shaklee, how it works. Terima kasih kerana mengunjungi blog ejazbeauty.

Berminat menjadi ahli bolehlah memberikan butiran anda seperti Nama, KP, Alamat dan Hp no, ke pemilik blog di bawah seperti di bawah. Terima Kasih.

“Have A Pleasant Day”

 Untuk konsultasi dan pembelian sila sms/whatsapp/wechat 0123701514

Like fb page kami : Ejaz Beauty

Or

Email to ejazbeauty@gmail.com

call to action

 

 

 

 

21 thoughts on “Daftar Ahli Shaklee dengan Pengedar Shaklee Wangsa Maju Kuala Lumpur

  1. Pingback: Daftar Ahli Shaklee Dengan Penaja Yang Berwibawa - Ejaz Beauty Lounge

  2. Pingback: Set Budget Shaklee Vs Set Lengkap - Ejaz Beauty Lounge

  3. Salam,
    Saya berminat untuk menjadi ahli. Saya tinggal di Area Setapak Indah, Danau kota. Terima kasih

  4. Pingback: Senarai Pengedar Shaklee Berdekatan Anda - Pengedar Shaklee di Gombak

  5. Assalam puan..saya berminat untuk menjadi ahli shaklee..tapi macam mana ea??? terima kasih.

  6. Saya ingin menjadi ahli dan ingin tahu peroduk yang terbaik untuk amalan permakanan sihat bagi warga emas. Saya tinggal di No.40 Jalan AU5 Taman Lembah Keramat, 54200 Kuala Lumpur.

    • Tq sbb nak daftar ahli shaklee, blh hubungi saya di hp 0123701514 ke atau blh sy dapat no hp supaya saya blh hubungi untuk daftar ahli dan konsutasi produk, tq

  7. Saya ada terbaca testimoni untuk buah pinggang, betul ke vivix bleh membantu untuk buah pinggang bermasalah. Explain More details please. Tq.

    • secara ringkasnya kebanyakan sel rosak kerana serangan radikal bebas dan vivix merupakan vitamin yand sangat tinggi kandungan antioksidannya didalam kategorinya di pasaran dan selamat kerena shaklee merupakan vitamin kategori semulajadi. vitamin ontioksiden protect sel, nutralkan bahan bahaya dan racun..lbh krg 50 penyakit disebabkan serangan radikal bebas, itu antara peranan vivix. Insyallah..yg penting ikhtiar dan doa serta tawakal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*