Kenapa Set Ramadhan Shaklee Pilihan Kami?

Assalamualaikum wbt kepada semua kaum muslimin dan muslimat.

Salam Ramadhan al Mubarak….

Sempena kedatangan bulan Ramadhan yang Mulia lagi Baroqah ini marilah kita sama-sama meningkatkan penjagaan kesihatan kita, kerana sesungguhnya muslim yang sihat/kuat adalah lebih baik dari muslim yang sakit/lemah.

Kenapa Set Ramadhan Shaklee?

Dapatkan yang Terbaik, Serlahkah yang Terbaik
Nutrisi pilihan para atlet sukan diperingkat sehingga ke perinkat  olympians, bayangakan apa yang ia mampu berikan kepada sedara sedari sepanjang menjalani ibadah puasa.

Shaklee memberikan apa yang tubuh perlukan; sebelum, semasa dan selepas latihan, dengan formula yang terbukti secara klinikal  dapat membantu sesaorang bertahan lebih baik, berlatih lebih lama dan kembali bertenaga dengan lebih cepat.

Jaminan Ketulenan Shaklee
Pilihan olympians dan atlit menunjukkan ianya bebas dadah dan yang seangkatan dengannya. Produk Shaklee juga tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.

Tahap Tenaga Tubuh pada waktu Berbuka.

Pada waktu berbuka tahan tenaga kita berada diparas yang rendah kerana seharian tidak mendapat makanan dan minuman. Sekiranya tiba waktu berbuka kita terus makan makanan yang agak komplek dan berat maka tenaga yang sedikit itu akan terpaksa bekerja lagi untuk memproses makanan tersebut sedangkan tenaga dari makanan hanya akan terhasil 3-4 jam kemudian.

Begitu juga apabila berbuka dengan air sejuk..tenaga yang rendah akan dikerah lagi kerana yang masuk sejuk dan yang keluar ( air kencing) adalah panas.

Akhirnya selepas makan tenaga menjadi amat rendah selama 3-4 jam sementara menunggu tenaga baru dari makanan dikeluarkan, iaitu lebih kurang selepas selesai solatTarawih.

Olih itu mulakan berbuka puasa sedara sedari dengan Set Ramadhan Shaklee untuk membekalkan tenaga segera yang bolih digunakan untuk bersolat Tarawih dan semua khasiat lengkap makanan untuk kesihatan keseluruhan dan penyembuhan penyakit.

Set Ramadhan shaklee

set ramadhan

 

Terdiri dari:

1. Protin ESP yang merupakan bahan diperlukan untuk menjaga kecantikkan dan integriti sel-sel dalam tubuh sesaorang. Sel adalah ibarat batubata pada sebuah dinding. Kekuatan sesebuah dinding itu terletak pada kualiti setiap unit batu bata tersebut. Begitu dengan tubuh kita, mestilah bermula dengan sel-sel, unit terkecil dalam tubuh kita – berkhasiat memberi rasa kenyang, mengelakkan sakit perut disebabkan gastrik, keracunan makanan dan angin yang kerap terjadi sepanjang berpuasa.

2. Meal shake  merupakan makanan lengkap yang dapat menampung segala keperluan sel-sel tubuh bermula dari sel-sel hujung rambut sehingga hujung kaki.

3. Performance® Maximum

Penghilang Dahaga untuk Si Juara

Shaklee Performance® terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air. Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari   dengan campuran unik karbohidrat kami  dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.

Terbukti Secara Klinikal terhadap pencapaian cemerlang atlet-atlet mengandungi unsur-unsur berikut:

•  Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi

•   Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk

kalsium dan magnesium (bukan untuk jenama unggul)
•    Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan

keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.

Bayangkan apa Performance® Maximum  mampu membantu kepada sedara sedari yang menjalani ibadah puasa.

 

Siapa golongan yang perlu mengambil Set Ramadhan Shaklee.

1. Orang yang sedang menjalankan ibadah berpuasa.

2. Wanita mengandung dan yang sedang menyusukan.

3. Kanak-kanak yang baru belajar berpuasa.

4. Sedara-sedari yang memerlukan lebih tenaga.

5. Sedara-sedari yang kurang minum air.

6. Yang melakukan aktiviti lebih tenaga ie Ahli Sukan dan Ahli Bina Badan.

7. Sesiapa sahaja yang perihatin terhadap kesihatan dengan mementingkan

makanan lengkap yang rendah kalori supaya dapat melakukan amal ibadah

ie solat berjemaah.

solat jemaah

 Untuk mendapatkan keterangan lanjut mengenai Set Ramadhan Shaklee  ini bolih lah menghubungi kami melalui email – ejazbeauty@gmail.com / sms/whatsapp/wechat 0123701514 tentang harga/cara pemakanan dsb.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*