Pengedar Shaklee Shah Alam Dengan Pengalaman Shaklee 20 Tahun

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum. Salam sejahtera buat semua pembaca. Saya nak kongsikan dengan pembaca dan followers blog saya ini yang saya dah pun berpindah ke Shah Alam. Dulu saya merupakan Pengedar Shaklee Gombak, tapi sekarang saya adalah PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM 🙂

PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM
PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM, STOKIS SHAKLEE SHAH ALAM JUGA 🙂

Seperti yang mungkin ramai dah tahu, saya dan family dah mengamalkan produk Shaklee selama 20 tahun. Dengan pengalaman selama 20 tahun mengamalkan Vitamin Shaklee ini, inshaaALLAH saya akan berikan servis dan konsultasi terbaik untuk warga penduduk Shah Alam yang ingin mendapatkan PRODUK SHAKLEE.

Hubungi saya, PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM terbaik dengan kepakaran dan pengalaman bersama SHAKLEE selama 20 tahun. Anda pasti mendapat maklumat terbaik dari segi produk vitamin apa nak diambil untuk masalah kesihatan tertentu, cara makan vitamin Shaklee yang tepat dan berkesan.

 

Boleh hubungi saya, PENGEDAR SHAH ALAM dengan ready stock produk Shaklee untuk COD Shaklee ke seluruh Shah Alam. Sebab saya ada ready stock, maka bolehlah consider saya sebagai STOKIS SHAKLEE juga 🙂

Oh ya anda juga boleh beli Shaklee secara online dengan saya, atau anda nak DAFTAR AHLI SHAKLEE ONLINE dengan saya sebagai introducer pun boleh 🙂 InshaaALLAH saya bimbing anda dalam Shaklee ni samada nak makan sendiri atau nak buat bisnes Shaklee, inshaaALLAH saya guide 🙂

Nombor phone saya untuk anda hubungi ialah 012-3701514.

Save siap-siap dalam handphone anda, mana tahu ada kawan-kawan anda di SHAH ALAM yang nak Shaklee, anda boleh share contact number saya dengan mereka 🙂

 

Tentu anda nak dapatkan produk Shaklee dengan consultation terbaik kan? Kawan anda pun nak macam tu juga, so bolehlah save number saya sebagai PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM ataupun STOKIS SHAKLEE SHAH ALAM.

 

Sharing is caring <3

 

thanks sebab sudi baca entry saya ni 🙂

 

Boleh SUBSCRIBE blog saya ni dengan isikan email anda di ruangan subscribe, inshaaALLAH anda pasti suka dengan content berkenaan SHAKLEE dan general health yang saya kongsikan hasil pengalaman saya selama 20 tahun dalam Shaklee 🙂

SaveSave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*