Set Bersalin Shaklee Terbaik Harga Jimat

Set Bersalin Shaklee merupakan pilihan saya yang tepat untuk kelahiran anak kelima, alhamdulillah. Set ini terbukti memberi hasil yang terbaik berbanding set-set berbagai jenama lain yang pernah saya amalkan pada empat-empat kelahiran sebelum ini.

IMG10_0019

My Lovely 5th baby girl, mengandungkan dia selepas dua bulan memulakan produk shaklee “My Sweet Shaklee Story”

Pilihan set bersalin yang betul adalah sangat penting untuk mengembalikan semula kesihatan hakiki dan kecantikkan diri,bentuk tubuh, membersihkan, mengecutkan dan memulihkan semula rahim selepas melalui satu fasa mengandung dan kelahiran yang hebat.

 

Juga amat penting dalam mencegah kemurungan dalam masa berpantang, memberi tenaga berterusan, menyediakan susu ibu yang berkualiti lagi yang mencukupi, mengekalkan bentuk badan sebelum bersalin dengan berat badan yang sesuai

 IMG10_0018

Ketika 7 tahun

Set bersalin Shaklee ini sekali gus merupakan Set Lengkap Penyusuan yang terbaik dan terbukti berjaya meningkatkan pembentukkan dan pengeluaran susu ibu berkualiti untuk kepuasan dan pertumbuhan yang terbaik permata hati yang amat kita sayangi itu…

 

Saya gagal menyusukan keempat-empat anak sebelumnya kerana susu terlalu kurang dan kering semasa dalam pantang lagi, berbanding anak kelima saya berjaya menyusu sepenuhnya  tanpa susu formula  selama lebih 2 tahun dan baby amat sihat sepanjang tempuh penyusuan tersebut.

 IMG_0442

Ika dah 15 tahun dengan kucing kesayangannya..

Saya mengalami kekurangan zat yang teruk sekali disetiap proses mengandung memandangkan setiap kandungan saya mengalami alahan yang amat hebat tak lalu langsung makan dan minum sehingga kurus kering pecah lemak lama-lama untuk energy menurut kata doktor gyne saya. Hospital merupakan rumah pertama saya. Macam mayat bernyawa rasanya ketika itu. Ada yang senasib dengan saya?

 

Senarai Produk dalam set bersalin shaklee :

berpantangKeceriaan terpancar apabila menggunakan Set Bersalin Shaklee

Kenapa Set Bersalin Shaklee?

Dari pengalaman set bersalin shaklee yang hebat saya terpanggil untuk berkongsi kerana saya pernah mengalami bermacam masalah semasa berpantang kerana salah memileh set bersalin ie pemulihan tenaga yang amat lambat, muka pucat selama berbulan, tiada susu ibu, sembelit yang serius, sakit kepala berpanjangan dll.

 

Bagi perempuan yang selalu nak terus nampak cantik, berseri, awet muda, muka dan badan nampak cantik, pejal jangan lembik jer n kulit pulak putih, halus dan bersih, amalkan lah vitamin-vitamin shaklee ni…jangan biar satu hari berlalu tanpa vitamin.

Lagi banyak yang kita ambik, lagi hebat kesannya..pastikan minum air kosong yang banyak kerana membantu penyerapan vitamin, dan mengikut kajian air kosong juga boleh membakar banyak kalori…..

Dapatkan lebih banyak produk info dengan meneruskan melayari topik-topik lain di ejazbeauty ni…:)

 

Set Bersalin Shaklee Dan Manfaatnya.

Protein (ESP SHAKLEE)

Terlalu banyak kehebatan protin esp ini sehingga di katakan sebagai ibu kepada vitamin. Protin membina semula sel-sel yang rosak dan cedera setelah melalui prasa mengandung dan kelahiran dsb. Sangat penting untuk meningkatkan pengeluaran susu ibu yang berkualiti.

Protin lengkap shaklee yang hebat, ringkas dan non gmo sangat selamat dan penting untuk baik pulih semula seluruh sel-sel tubuh si ibu menjadikan cantik, gebu, anjal semula, menghilangkan parut, penyembuhan luka bersalin, kulit bersih berseri dan meningkatkan imuniti ibu dan anak yang turut mendapat khasiatnya melalui susu ibu.

 

Vitalea / Multivitamin

Mengandungi 12 vitamin perlu dan 7 galian perlu yang wajib bagi keperluan hujung rambut sampai hujung kaki sesaorang individu. Kesemua nutrien ini tidak bolih dihasilkan olih tubuh kita dan perlu diperolehi dari luar seperti makanan berkhasiat seimbang yang begitu sukar diperolehi dizaman ini atau dapatkan dari pengambilan vitamin yang berkualiti, berkesan dan mesra alam.

Untuk tujuan baik pulih, sel-sel  kita hanya kenal kepada vitamin dan mineral yang terdapat di dalam tubuh kita. Olih itu pastikan kita menyediakan tubuh kita dengan vitamin-vitamin penting tersebut melalui set bersalin shaklee, agar setiap sistem dalam tubuh kita dapat berfungsi dengan baik kerana mereka saling memerlukan antara satu sama lain untuk membaik pulih dan membina kesihatan tubuh yang kita harapkan dan sangat penting untuk meningkatkan susu ibu.

 

B-complex

Seterusnya B complex dalam set bersalin shaklee membantu mengelakkan sindrom kemurungan atau meroyan, gejala yang agak kerap berlaku dan sangat ditakuti kerana memberikan kesan membahayakan keselamatan ibu dan anak. B-complex shaklee adalah vitamin yang akan membuat minta jadi sihat dan positif seterusnya dapat mengelak masalah sindrom di atas.

B-complex juga dikatakan vitamin for beautiful complexion dan dapat menghilangkan tanda-tanda dan garis-garis stress di muka.  Disebabkan B-complex shaklee  lengkap dengan kelapan-lapan 8 yang penting, maka berbagai-bagai kebaikan ada di dalam setiap tabletnya.

 

Vitamin C

Set bersalin shaklee juga mesti mengandungi vitamin C yang penting untuk untuk meningkatkan imuniti ibu dan anak dari segala bentuk pencemaran di udara, air dan makanan dan bermacam-macam lagi. Apatah lah lagi kepada bayi yang baru  lahir yang pertahanan badannya yang masih lemah lagi, so ibu mampu membantu melalui susu ibu dan kejayaan penyusuan susu ibu.

Bolih dapatkan maklumat lebih lanjut tentangnya dengan mengklik Vitamin C .

 

Calsium atau Osteomatrix Shaklee.

Antara yang terpenting seterusnya dalam set bersalin shaklee ialah osteomatrix. Kajian mengatakan setiap kali seorang wanita mengandung, satu pertiga berat anak adalah diambil dari stok kalsium/tulang  ibu. Bayangkan kalau wanita telah berkali-kali mengandung bagaimanakan keadaan kekuatan tulang mereka, hadiahkan sebotol kalsium lebih berharga dari emas dan perak kerana kalau tulang mula rapuh, nak pakai emas pun dah tak mampu nak bawa..begitulah pentingnya kalsium kepada wanita dan untuk meningkatkan pengeluaran susu juga memerlukan Calsium.

 

Alfalfa Complex

Adalah ibarat jamu terbaik untuk baik pulih luaran dan dalam sistem peranakan wanita dan juga mengeluarkan angin-angin bisa dari badan dan nyah toksid melalui pembuangan najis yang lawas. Sembelit adalah salah satu masalah wanita berpantang dan amat memeritkan,

 

Selamat Mencuba dan Selamat Menjalani Waktu Berpantang Yang Lebih Sihat dan Ceria.

 

 

Keterangan Lanjut dan konsultasi dan tip-tip natural health and beauty, email ke ejazbeauty@gmail.com

atau

Atau boleh terus berurusan dengan shaklee melalui kemudahan eSell terkini yang Shaklee sediakan dengan mengKlik disini…

call to action

 

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

 

9 thoughts on “Set Bersalin Shaklee Terbaik Harga Jimat

  1. Assalmualaikum Puan, sy ingin meminta nasihat dan pandangan puan, sy baru sj selamat melahirkan ank ke2 3 minggu lalu secara pembedahan dan sy telah mengambil vit shklee utk penyembuhan scar dan ternyta mmg sy rs x skit lama hnya 2 minggu shja dah sembuh sepnuhnya, ttp sy mghadapi mslh pengluaran susu semakin berkurang dn sy telah berhenti utk mgmbil produk ni sementara kerana bimbang susu akn terus berkurg, sy mgmbil vitalea, bcomplex, vit c dan ostemetrix… Hrp dpt bantu sy kerana sy buntu untuk kmblikn keyakinan dan pgluaran susu

    • Waalaikumussalam pn Suhana, Saya tak berapa pasti kenapa susu badan puan semakin berkurang sebab set yang puan ambil tu sebahagian dari set penyusuan dan berpantang, cuma mungkin puan ada mengalami masalah kekurangan zat semasa mengandung macam kes sy lbh kurang dan pn memulakan set agak lewat, tp tak de masalah sebenarnya..untuk mendapatkan susu yang banyak dan berkualiti pn mmg kena ada cukup vit. so kena teruskan pengambilan, ttpi esp dan alfalfa antara yang terpenting dalam set penyusuan..so elok tambah.

      lagi satu dinasihatkan makan nasi dua kali sehari, minum lebih air dan relax semasa proses penyusuan, jngan terlalu banyak kerisauan, b complex ambik lebih sekiranya cepat risau atau senang tertekan.

      Semoga berjaya dalam memperolehi susu yang banyak dan berkualiti.

  2. Puan, saya baru lepas bersalin normal dan berjahit. Saya nak tanya boleh x amalkan alfafa sejurus selepas bersalin? sebab hari ke 2 selepas bersalin susu masih tidak keluar. Tapi ada kawan saya yang amalkan shaklee bgtao hanya boleh ambil alfafa selepas 2 minggu bersalin. Ada effect pada baby x amik alfafa terus jika menyusu?

    • set asas/wajib bersalin dan menyusu ialah esp. vitalea. oste n alf..pada saya xde masalah malah terbaik ambik alf cepat untuk bersihkan rahim, pengecutan back to normal, dan lain2 masala wanita, malah baby akan ikut buang angin lawas dan tidak kembung dgn alf

  3. May I just say what a comfort to find a person that actually
    understands what they are talking about on the web. You definitely understand how to
    bring an issue to light and make it important.
    More people should look at this and understand this side of your story.
    I was surprised you’re not more popular since you definitely possess the gift.

    • owh tq very much for the compliment, maybe becoz l really love what l m doing and surely very concerned of what l m going to bring into my mouth, hahaha, becoz our organs has no sparepart, so l really studied and understand the products many2 years ago and once convinced l really dicipline myself n the sharing was from my heart, tq 🙂

  4. I see a lot of interesting posts on your page. You have to spend a lot of time writing, i know how to save you a lot of time,
    there is a tool that creates unique, google friendly articles in couple of seconds, just search in google – k2 unlimited
    content

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*