Set Budget Shaklee Vs Set Lengkap

Set Budget Shaklee

Set Budget Shaklee bolehlah dianggap set pengenalan kepada pelanggan yang mempunyai budget yang agak terhad atau prospect yang belum begitu yakin untuk mengeluarkan wang yang agak besar untuk suplimen.

Sedikit kekurangannya ialah ianya lebih bersifat merawat symptom tetapi tetap lebih baik dari tidak mengambil langsung, sebab shaklee 100% semulajadi dan selamat, berkesan dan mesra alam sekitar, antara slogan Shaklee.

 

Antara contoh Set Budget Shaklee

set budget

Set Budget Shaklee

Disini saya share beberapa testimoni set budget shaklee dari kumplan saya, cuma Syuhada ni yang rajin ambik gambar before and after so saya ada testimini dia saje, hihi…

Set Budget Shaklee -Set kurus

Testimoni Esp + Lecithin + Alfalfa ( 2 bulan)

syuhada kurus

Caranya:

Pagi 1.5 sudu besar esp dengan air sejuk atau suam, tapi Syuhada suka campur dengan milo atau horlick kurang manis, tapi bukan nescafe atau teh tarik ye, kurang effektif sebab ada caffein.

Protin bagi rasa kenyang jadi bolih skip sarapan pagi tapi tetap bertenaga.

Sebelum makan tengahari dia ambik 3 lecithin dan 5 alfalfa, minum air kosong dalam 1 gelas besar tau lebih, selepas 15 minit baru makan.

Ulang 30 mint seblom makan malam esp, 15 minit kemudian lecithin dan alfalfa, minum cukup air baru makan malam, tapi bolih makan sikit dah kenyang.

Set Budget Shaklee – Set Cantik Kulit

Esp + Collagen ( 1 Bulan )

syuhada skin

Cuma saranan saya, untuk menjadikan hasil yang lebih maksima, Esp kena ada sebab baiki sel-sel keseluruhan dari hujung rambut hingga hujung kaki. Sel sihat penyerapan vitamin lebih baik, kesimpulannya Esp membantu penyerapan vitamin yang lebih baik.

Kedua, sel dah sihat kita jaga dengan beri makan dia dengan segala vitamin wajib dari hujung rambut sampai hujung kaki iaitu Vitalea.

Atleast dengan tambahan dua ni seperti kita dah merawat masalah kesihatan kita diperingkat puncanya.

Set Budget Shaklee

Cuma sekadar berkongsi pandangan, Shaklee ada macam-macam produk lagi, dan setiap produk pula ada manfaatnya yang tersendiri, kalau saya cerita satu-satu, nanti tentu rasa nak makan semua…

Sebab tu Dr Forest C Shaklee tak jual produk Shaklee di farmasi kecuali di Singapura, supaya pengguna shaklee mampu makan semuanya, dengan menyertai keluarga besar shaklee, just consume and share…senang tak senang, susah pun tak susah.

Bolehlah hubungi saya untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee dan mendapat berbagai-bagai ganjaran dan manfaat yang Shaklee tawarkan.

Boleh hubungi saya seperti di bawah untuk terus bersama-sama kumpulan dan coaching saya. Hp saya lnsyallah ON 24 jam.

Daftar ahli saya meliputi seluruh Malaysia, dan berhasrat ke Indonesia dan lndia juga.

“Welcome To Shaklee Family”

call to action

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*