Set Cantik Shaklee Untuk Awet Muda

Falsafah Set Cantik Shaklee

Jadikan kecantikkan anda kecantikkan yang Hakiki dan Semula jadi, tiada pembedahan, tiada kesakitan, tiada risiko dan tidak bersalahan dengan amalan agama.

Segalanya Semulajadi- Halalan Toiyiban,  bermula dari kecantikkan dan kesihatan dalaman, inside out. Aging Process bermula apabila usia mencapai 25 tahun.

” Look good Feel Good “

feel great

Set CantiK Shaklee – set lengkap (especially untuk yang berusia 35 tahun ke atas), terdiri :~

1) Vivix

Umum mengetahui bahawa vitamin antioksidant sangat penting untuk mengekalkan kecantikkan dan awet muda serta dapat mencegah banyak penyakit.

Manakala kandungan antioksidant di dalam vivix jauh lebih tinggi dari pesaing yang ada dipasaran. Nilai antioksidan diukur dalam unit ORAC value (Oxygen Radical Absorbance Capacity),

Hasil ujian Laboratory Test, Brunswick Laboratory pada 7/16/08, keatas 4 produk antioksidan jenama, menunjukkan bacaan berikut:

*Vivix Shaklee Cellular – 5048 (per serving/ 1 teaspoon)

* Monavie Active – 610 ”

* Xango Juice – 1976 ”

* Tahitian Noni – 1016 ”

 

Collagen

Kolagen berfungsi mengekalkan keanjalan dan ketegangan kulit. Kulit yang terdedah kepada pancaran matahari ditambah dengan pencemaran persekitaran menyebabkan kolagen menyusut dengan lebih cepat sebelum ianya mampu dibina semula.

Manfaat utama :

*  Membantu menghasilkan kolagen yang diperlukan bagi memelihara kesihatan kulit, tendon, ligamen dan salur darah.

* Menggalakkan kulit menjadi lebih tegang, anjal dan lembut.

* Menggalakkan rambut menjadi lebih kuat, lebat dan bersinar.

* Membantu mengekalkan kesihatan tulang rawan, tulang dan gigi.

 

Energising Soy Protin

Protin adalah bahan utama dalam pembentukkan pelbagai organ dan tisu dalam badan serta komponen utama kepada hormon manusia.

Manfaat Utama

* Awet Muda- amino asid penting untuk membina otot, rambut, kuku, kulit, glang dll. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.

* Baik untuk hormon – kacang soya satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita.

* Kulit  Remaja- meransang pembentukkan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti penuaan, mengembalikan radian kulit, dan kepejalan otot, percepat sembuhan luka dan memudarkan parut.

* Membaiki Pigmentasi, rambut beruban dan gugur.

* Membaiki memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.

 

Alfalfa Complex

Alfalfa Complex sangat penting untuk kecantikkan kerana disamping kaya dengan nutrien dan mineral ianya juga sangat tinggi kandungan serat.

Serat yang tinggi sangat baik untuk melawaskan pembuangan najis, toksin dan angin apabila diambil bersama air yang mencukupi.

Diantara punca kulit yang kusam dan banyak masalah ialah apabila pembuangan najis dan toksin yang tidak baik. Seorang yang sihat mesti boleh air besar setiap hari dengan lawasnya.

 

Manfaat Utama: –

* Mencuci hati, darah dan usus- makanan yang sangat beralkali bagi mengatasi masalah badan berasid, menghilangkan toksin dari badan, seterusnya mencantikkan kulit dan otot.

* Melawan alahan.

* Menyinkirkan lemak dan kolesteral- hanya alfalfa mengandungi saponin, seperti span yang bertindak menyerap lemak, kolesterol, toksin dan gula di dalam darah.

* Melawan Tumor

* Melegakan Keletihan

* Mencegah/ merawat artritis.

 

Lecithin

* Menghalang enapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak, memulihkan kesihatan hati.

* Pelangsingan – menghalang obsiti

* Mencantikkan otot dan kulit dan melambatkan penuaan.

* Menghalang batu karang

* Meningkatkan daya ingatan dan meringankan stress.

* Menghalang tekanan darah tinggi.

 

* Meringankan sembelit, melembutkan najis.

set kecantikan shaklee

Gabungan kelima-lima produk kecantikkan yang sangat-sangat hebat diatas dalam Set Cantik Shaklee, sangat mempercepatkan kesan kecantikkan dan awet muda. Walaubagaianapun produk yang besesuaian dengan budget anda juga boleh diuruskan.

Keterangan Lanjut dan konsultasi percuma dan panduan produk  yang bersesuaian dengan budget anda bolih email ke ejazbeauty@gmail.com

atau

sms/whatsapp/wechat 0123701514 EJAZ

call to action

 

 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

 

 

 

 

 

 

 

*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Logged in as admin. Log out?

About Blog Author

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*