Set Kesihatan Sendi Shaklee Vitamin Wajib Setiap Wanita

Set Kesihatan Sendi Shaklee

Set kesihatan Sendi Shaklee terdiri dari;

1 Klik  Osteomatrix

2- Klik Omega Guard

3- Klik Joint Health Tablet.

 

Kenapa wanita perlu kepada Set Kesihatan Sendi Shaklee?

Sakit sendi adalah suatu istilah yang amat sinonim dengan kaum ibu, terutama yang kerap melahirkan anak. Dikatakan bagi setiap kelairan, seorang ibu akan kehilangan 1 kg kalsium dari tulang dan ototnya, kerana dikatakan 1/3 berat bayi adalah kalsium yang diambil dari stok tulang si ibu. Apakah ibu mempunyai cukup stok peribadi? apakah punca kalsium yang ibu amalkan?

Bayangkan keperluan empat gelas susu segar sehari, adakah dipenuhi? Setiap hari? Kalau tak mampu memenuhi bayangkan ditambah dengan keperluan kalsium yng lebih ketika datang haid setiap bulan dan terutama apabila mengandung lagi…Maka jadilah wanita lebih cepat reput tulang dan mengalami masalah sendi yang menyiksakan. Kadang-kadang kita dengar wanita berusia jatuh dalam bilik air dan patah tulang…hakikatnya bukan jatuh dan patah, tetapi patah dan jatuh…

 joint pain1

 Punca-Punca:

Sakit Sendi adalah berpunca dari pelbagai jenis kecederaan seperti rheumatoid, arthritis atau osteoarthritis. Walau apa pun penyebabnya ianya adalah sesuatu yang amat menyeksakan.  Kepada sesiapa yang telah menderitainya, cuma satu harapan yang bermain diminda iaitu bagaimana untuk melegakannya.

 

Keadaan akan menjadi bertambah rumit semakin usia meningkat sekiranya tiada kesedaran untuk menggantikan nutrien-nutrien yang telah banyak hilang,  kerana kekurangan pengetahuan dan maklumat yang betul.

 

Di Ejazbeauty kami menyarankan Set Kesihatan Sendi Shaklee bagi kesihatan sendi, tulang dan otot yang optima. Set ini elok juga diamalkan olih mereka-mereka yang mula memiliki symtom-symtom awal. Sesungguhnya mencegah adalah lebih baik dari mengubati.Untuk mengetahui harga bolih lik disini, Senarai Harga Shaklee

 

Kebaikan Set Kesihatan Sendi Shaklee :

Antara manfaat gabungan ketiga-tiga produk ini ialah;

 

1 –  Memberikan sokongan Nutrisi untuk memberi kekuatan

kepada struktur sendi.

2 –   Membantu mengekalkan tulang yang kuat dan padu.

3 –   Membantu melegakan sakit sendi dan radang (inflamasi)

sendi yang amat menyakitkan.

4 –   Membantu melegakan masalah otot dan ketegangan yang

menyebabkan kesakitan badan dan kepala.

5 –   Fleksibiliti sendi.

 

Untuk sebarang pertanyaan dan penerangan lebih lanjut,  sila hubungi hp yang tertera di bawah, terima kasih <3

ibu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*