Shaklee Portable Water Filter @ Get Clean® Water Pitcher

Shaklee Portable Water Filter @ Get Clean® Water Pitcher

Shaklee Portable Water Filter merupakan solusi mendapatkan bekalan air mineral selamat dimana sahaja dengan harga terendah ( hanya beberapa sen bagi setiap liter) dan mengurangkan penggunaan botol plastik air mineral.

Sesuai dibawa kemana sahaja anda pergi samada bekerja luar daerah atau bercuti. Amat menjimatkan dan praktikal bagi anak-anak yang berada di asrama atau yang terpaksa tinggal berasingan dari keluarga, kerana kos yang sangat mampu untuk dimiliki.

 

Shaklee Portable Water Filter @ Get Clean® Water Pitcher

Memperkenalkan Shaklee Portable Water Filter @ Get Clean® Water Pitcher.

Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, dapat mengurangkan penggunaan botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Shaklee Portable Water Filter bukan sahaja membekalkan air yang lebih bersih dan sihat, tetapi juga bumi yang lebih bersih dah selamat.

Jaminan Shaklee Portable Water Filter @ Get Clean® Water Pitcher

* Merupakan sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama.

* Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lainoleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]), disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat dan lazat.

* Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin.

* Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.

 

Harga Shaklee Portable Water Filter @ Get Clean® Water Pitcher starter pack termasuk 3 pack water refill – Rm 460.00 (WM) / RM 480.00 (EM).

Dapatkan Shaklee Portable Water Filter @ Get Clean® Water Pitcher hari ini juga dengan menghubungi 0123701514.

Terima kasih kerana sudi melayari Blog Ejaz Beauty, semoga bermanfaat untuk anda dan keluarga.

call to action

 

 

 

 

6 thoughts on “Shaklee Portable Water Filter @ Get Clean® Water Pitcher

  1. salam..sy baru je beli water pitcher ni 2 hari lepas..
    lepas minum air dr water pitcher tekak rasa kering dan batuk..
    kenapa ye? sebelum ni sy beli dan minum air dari mesin tp x rasa kering tekak dan batuk..

  2. Sy pun pakai pitcher ni..mula2 rasa cam perit tekak sikit.tp lepas tu ok je..tp hubby xserasi, dia rasa perit tekak tiap kali minum..

    • Salam pn Zainab, saya kurang arif tentang masalah water pitcher, saya cadangkan puan contact shaklee call centre @ 1-800-88-6577, baru dapat feedback, tapi shaklee patut tau hal ni dari pengguna..let them clarify things ya puan…l m so sorry bg pihak shaklee..tq for the info..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*