Testimoni Shaklee Tentang Cantik, Awet Muda dan Sihat

Testimoni Shaklee Tentang Dua beradik Kembar Seiras

Ini adalah kisah benar Mary dan kembar seiras nya yang berasal dan tinggal di Evansville, lndiana. USA.

Gambar Mary dan saudara kembar ketika berumur 4 tahun.

 mary4

Mereka merupakan kembar seiras yang comel ketika berumur 4 tahun.

Apabila dewasa, Mary merupakan pengguna produk shaklee selama 20 tahun hingga kini, manakala kembarnya lebih gemar menggunakan produk dari jenama lain.

Ini memberi pengajaran kepada kita, sedangkan adik-beradik kembar seiras dari ibu bapa yang sama lagi berbeza pendapat mengenai sesuatu, inikan pula kita yang berbeza dan dari ibu bapa yang tak sama…

Testimoni Shaklee Tentang Mary

Hasilnya, ketika di usia 69 tahun, gambar berikut mampu menceritakan seribu pengertian,…

mary69

 

Sungguhpun mereka dilahirkan dengan kod genetik yang sama, mary lebih bertenaga, lebih sihat, nampak lebih muda dari kembarnya.

Mary masih bertenaga pada umur 69 tahun. Mary sangat aktif dengan gereja dan banyak melakukan kerja-kerja sukarela berbanding kembarnya.

Mary juga merupakan presiden Organisasi Wanita Republican tempatan.

 

Testimoni shaklee – tampak lebih muda

Semua menyangka ibu beranak 4 ini dan nenek kepada  remaja ini lebih muda dari umur 69 tahun! suami Mary berusia 77 tahun juga menggunakan produk shaklee. ” Tiada siapa yang menyangka usianya juga”.

 

Testimoni Shaklee – My Testimoni

Saya sendiri sebelum mengamalkan shaklee 17 tahun lepas, umur 30an rasa tenaga macam 50an, tapi kini selepas 17 tahun mengamalkan shaklee, umur 50an terasa lebih sihat dan bertenaga dari umur 30an dahulu…

Dulu saya seorang yang sensitif cepat merajuk dsb dan cepat risau, tetapi keadaan berubah menjadi seorang yang positif dan cool, must be becoz of B Complex, natural tranquliser, lnsyallah.

Tambahan kini terdapat shaklee killer produk iaitu vivix dan collagen, kesan awet mudanya menjadi lebih baik macam buat lift-up, really… dan kulit jadi halus, licin dan bersih bukan sekadar di muka tetapi keseluruhan kulit badan, mengikut shaklee, kecantikkan sehingga ke peringkat sel.

 

Diusia 51 tahun saya masih belum mengalami tanda-tanda ketidakselesaan menopaus, masalah keputihan, kekeringan vagina, tak bongkok, tak ada masalah penyakit keturunan yang pelbagai dsb.

 

Alhamdulillah syukur saya tidak tertutup masa diperkenalkan pada produk shaklee, malahan memang tengah mencari kerana badan terasa begitu memerlukan tenaga ketika itu, .

 

Testimoni Shaklee – Apa yang saya amalkan

Yang saya ambil berterusan ialah esp, b-complex, vitalea, vita c500, osteomatrix, alfalfa dan lecithin.

Yang kadang-kadang saya tambah ialah omega, vita E, gla.

Tambahan terkini tentunya vivix dan collagen. Alhamdulillah sangat berpuas hati dengan produk shaklee.

Saya ambil langkah mencegah kerana tak sanggup dan takut melalui penderitaan arwah emak yang mengalami berbagai penyakit berat seawal usia 40an. Saya anak yang banyak menguruskan segala urusan hospital dan rawatannya pembedahan demi pembedahan hingga peringkat dialisis hinggalah keakhir hayat beliau.

Semoga Allah jadikan penyakit-penyakit tu sebagai penghapus segala dosa-dosa almarhummah dan menempatkan beliau disisi orang-orang yang beriman begitu juga dengan almarhum ayah saya. Alfatehh, aamiin…

Untuk produk dan konsultasi sila hubungi saya di hp di bawah, terima kasih sudi melawat blog saya dan bolih juga mendengar temubual antara saya dan pemilik blog vitaminibu di page video.

ibu

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*