Vitamin E Shaklee 400iu Dengan Selenium Penyahtoksik Logam Berat

Vitamin E Shaklee 400iu Dengan Selenium

Perbezaan Shaklee:

Dibuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum, yang kaya dengan vitamin E,diekstrak d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha,beta,gama,delta). Ianya adalah vitamin E yang paling lengkap dipasaran. Mengandung 10 mg selenium semulajadi yang membantu tubuh kita menyerap vitamin E, memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot. Ianya juga adalah penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan anti-oksidan dan melindungi retina.

 

Vitamin E Shaklee 400iu Dengan Selenium, klik untuk cek harga

vita e

Manfaat Utama:

 Melindungi Jantung Pengambilan harian 800iu Vitamin E Shaklee untuk jantung yang sihat; melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid; meningkatkan kolestrol HDL; mengurangkan tekanan darah; mencairkan darah, menghalang platelet darah melekat kedinding arteri; menghalang anemia hemolitik, penyakit jantung dll

Mempertingkatkan Kemampuan Reproduktif Kajian pada tahun 1924, mendapati  mampu Vitamin E Shaklee 400iu Dengan Selenium, memulihkan kemampuan reproduktif. Para lelaki yang mengambil 600IU – 800IU vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.

 

Anti-Penuaan1 kapsul vitamin E Shaklee sehari, membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedut, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ianya mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.

Anti-Oksidan yang Kuat – Pengambilan lebih dari 1200IU sehari untuk anti oksidan yang kuat  dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan system imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakkan akibat radkan bebas. Ianya juga memperbaiki masalah oksidasi – katarak dan masalah penglihatan.

Kelestarian TenagaMeningkatkan kelestarian seksual dan tenaga dan membekalkan oksigen yang lebih kepada lelaki terutamanya.

Memperbaiki Athritis Meningkatkan keanjalan salur darah, memperbaiki kitaran darah, merawat bahu kejang, pening, buasir, urat varikos dan sakit sendi.

Menghalang Keguguran Merawat musculus pectoralis fibrosis otot dada, sindrom prahaid dan sindrom menopaus seperti hot flush. Digunakan pada ujian klinikal untuk menghalang kematian janin, keguguran.

gugur

Memperbaiki Parut Untuk masalah kulit, seperti kurap, kudis, luka, ulcer mulut, chicken pox dsb boleh potong sikit vit E dan sapu terus ke kawasan tersebut.

 

Nota: Pakar Nutrisi mencadangkan pengambilan ACE (beta carotene, Vitamin C dan E) bersama-sama untuk menggadakan kesan anti-oksidasi dalam melawan radikal bebas.

 

Adakah Anda Mengambil Vitamin E dengan cukup?

Vitamin E Shaklee 400iu Dengan Selenium

Untuk 400IU vitamin, seseorang perlu mengambil makanan berikut untuk sel-sel sihat melawan radikal bebas: 1kg biji gandum, 500ml minyak safflower, 8kg bayam, 500g badam.

 

Adakah Vitamin E Selamat?

Didalam buku ‘Prescription For Longevity” yang ditulis oleh Dr. James Scalan terdapat diskusi mengenai keselamatan vitamin E dengan terperinci. Secara global, terdapat lebih dari 1000 laporan perubatan berkenaan keberkesanan dan keselamatan vitamin E.

Kajian bertahun-tahun oleh University Harvard keatas kedua-dua lelaki dan wanita membuktikan vitamin E mampu mengurangkan risiko penyakit jantung hampir 41% dan strok dengan 33%. Kajian juga membuat kesimpulan dos selamat adalah 3200IU ( 8 kapsul Vitamin E Shaklee )

 

Vitamin E Shaklee 400iu Dengan Selenium

Cadangan:

Untuk pemeliharaan sihat: 1 kapsul sehari (selepas makan)

Untuk anti -penuaan an sistem reproduktif: 2 kali sehari, 1 kapsul setiap kali

Menentang kanser dan mengurangkan parut: 2 kali sehari, 2 kapsul setiap kali, maksimum 8 sehari.

Vitamin E (alpha,beta,gamma,delta). Ianya adalah vitamin E terlengkap di pasaran

 

Klik Penafian

 

ibu

One thought on “Vitamin E Shaklee 400iu Dengan Selenium Penyahtoksik Logam Berat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*